Slipp ryggsmarta

posted on 07 May 2015 04:00 by akne22
Ett sätt att slippa värk i ryggen är att träna upp de delar som arbetar längst med ryggraden. Den plötsliga skadan från lyft eller vridning är faktiskt ett resultat i ligament tårar eller skivan problem som har varit alltför pressade.

Ryggbesvär kan utföra andra tekniker inklusive liggande benägna. Ett sätt är att placera armarna på magen och lyfta benen, detta i ca 10 till 15 minuter. Att placera en kudde under den nedre delen av ryggen kan också hjälpa till och göra det med bekvämt. Även andra stärkande övningar likt armhävningar rekommenderas starkt, så länge de utförs på korrekt sätt.

Vet du inte hur du ska göra övningar, eller om du inte kan komma på några övningar, kontakta då en sjukgymnast. De kommer att råda dig att upprepa övningarna med jämna mellanrum för bästa effekt. Allt detta kan tyckas vara jobbigt, men resultatet kommer att vara värt det.

Ett exempel på en övning som ger bra effekt vid ryggsmärta. Även om en enkel övning, är det är ursprunget baserade i antika orientaliska terapi. Traditionell kinesisk medicin har en 2 500 år gamla historia, och detta inkluderar sjukgymnastik samt örtmedicin, som täcker stretching, massage, acapuncture, liniment, örter och infunderas poltices.

Det finns de som föredrar asiatisk läkemedelskonst även idag. Men finns det andra som har lärt sig några tekniker på sina egna från böcker, DVD, eller studera kurser. Här är ett exempel på en övning som du kan utföra hemma på egen hand:

1. På en fast säng eller på golvet, ligg på rygg. Sakta höja knäna upp förrän de är över buken. När greppa insidan av smalbenen, sära knäna lite. När du andas ut, låt dina knän utan ansträngning faller ytterligare isär ut åt sidan. Stäng ögonen när du fokuserar ditt sinne på nedre delen av ryggen. Känner att sträckan din inre lår och uppmjukning av nedre delen av ryggen. I flera minuter, håll om den positionen som du andas in och andas djupt. Sammanföra knäna sakta tillbaka.

2. Med knäna böjda, skjut dina fossingar mot golvet eller sängen tills de är nära din baksida. In- och utandning som du plattar nedre delen av ryggen genom att försiktigt trycka in där du ligger ner. Nedtryckt ett par sekunder sedan gå tillbaka till böjda ställning med knäna drog in i bröstet. Upprepa för ca tre till fyra ggr.

3. Hitta en stark tabell, till exempel ett matbord, och luta sig över och ta den bortre kanten eller sidor med båda händerna. Med din torso på bordet, ska benen hänga från kanten. Andas in och andas ut när du känner hur allvarlig naturligtvis dra benen mot golvet. Tycker att det är sträckt så håller du på att det i flera minuter med en långsam andning. Blunda och föreställ dig ont släppa vid varje utandning.

När du känner din rygg återvinns nog för dig att utföra din normala rutin varje dag, överväga att ta upp en skonsam motion klass som fokuserar på att stärka din kärna muskler, som yoga stretching eller Pilatesklasser.
Har du tiden, tveka inte att anmäla dig till ett pass, det brukar hjälpa med motivationen. Att lägga upp rutiner som du sedan följer kommer göra under för din träning. Att träna tillsammans är dessutom skoj.

edit @ 13 May 2015 21:00:45 by akne22

Tags: 228, lsa, ning, rta, rygg, ryggsm, tr