Fungerar proactiv plus

posted on 10 May 2015 21:56 by akne22
 
En av de bäst säljande hudvårdsserier mot acne heter Proactive. Det råder ingen tvekan om att påskriften som kändis har hjälpa denna behandling uppnå denna ledande position, men det faktum att behandling har några allvarliga medicinska stamtavla, är en annan viktig faktor vid bedömningen av dess framgång.

Två hudvårdsläkare vid Stanford University bestämde sig 1995 för att det fanns ett behov av en produkt mot finnar som inte bara tog hand om problemet vid det givna tillfället utan även jobbade för att nya finnar inte skulle komma tillbaks.

Namnet Proactiv kom eftersom hela idén är att behandla det drabbade området tills acne har försvunnit, och sedan fortsätta att behandla frisk hud för att förhindra att acne återvänder. Det handlar alltså om ett förebyggande av problem, vilket var något av en revolution inom denna typ av produkter.

Du kan läsa recensioner av proactiv över hela Internet och publicerade press, och när man läser så många recensioner som jag gör, du kommer snart att inse att dessa recensioner är antingen positivt eller negativt, det finns mycket lite mellanting i de recensionerna. Anledningen till detta är att granskarna inte kan göra något men rapport om sina egna erfarenheter med medicinering, som snedvrider någon objektivitet som de försöker upprätthålla. Allmänhet du kommer att läsa ett stycke som säger "proaktiv akne grädde är den bästa behandlingen någonsin", eller ord om detta, eller alternativt du kommer att läsa "proaktiv akne grädde suger och är ett totalt slöseri med pengar". I verkligheten, både dessa citat är rätt och båda av dem är fel. Det är varken världens bästa eller sämsta produkt.

Så för att komma tillbaka till den ursprungliga frågan, kommer proaktiv verkligen fungerar för dig? Svaret är ja, nej, kanske - du ser det finns inget sätt att berätta hur väl någon acne medicin kommer fungera om du prova det på din egen hud. Alla är olika, det är svårt att veta på förhand.

Allt jag kan säga är att min erfarenhet proaktive fungerar mycket bra för många patienter som provar det, om du är en av de olyckliga, inte misströsta, bara skicka de tomma flaskorna tillbaka med kvittot och dra nytta av deras inga frågor pengarna-tillbaka-garanti.

edit @ 13 May 2015 21:01:46 by akne22

Tags: finnar, hy, proactiv